Kategoriarkiv: Vin

Molinari Black är en mörk italiensk familjehemlighet

Hemlighetsmakeriet bakom receptet till Molinari Black har lönat sig även denna gång och resulterat i en ny fantastisk likör. Sedan 1945 har familjen Molinari producerat sambuca av ypperlig kvalitet och de lade samtidigt grunden för en av Italiens mest älskade drycker.

Recepten för familjens produkter är hemliga och endast en per generation i familjen känner till ingredienserna till fullo, berättar Ellinor Johansson, Senior Brand Manager Spirits på Berntson Brands som distribuerar produkten i Sverige. Detta gäller självklart även Molinaris senaste skapelse: Molinari Black.

Denna likör från Italien avnjuts bäst kall som en shot eller över is när andan faller på. Molinari Black är 30% och finns att beställa på Systembolaget med nummer 86729 och kostar 219kr 700ml.

En likör mörk som natten med violett spegel och med en rymd full av balanserade smaker. Stjärnanis, lakritsrot och viol i finstämdhet och en sötma som inte går av för hackor. Vi är ytterst glada och stolta över att äntligen fått denna mörka skönhet till Sverige som enda land i Europa, fortsätter Ellinor.