Kategoriarkiv: Träningsresor

Löparresor med Urban Tribes

Urban TribesApollo – Sveriges största arrangör av träningsresor – breddar utbudet av resor med fokus på träning och hälsa. Den stora löpartrenden avspeglas även i utbudet att specialveckor för träning som Apollo arrangerar. Senaste nytt är att Apollo arrangerar löparresor med löparproffsen Urban Tribes

Löparboomen fortsätter, fler springer lopp och loppen blir allt fler. I veckan t ex är det dags folkfesten GöteborgsVarvet med tusentals löpare. Många av deltagarna har laddat för loppet genom att åka på en löparresa. Nu breddar Apollo utbudet av resor med löpning som tema ytterligare. Totalt läggs sex löparresor till programmet. Resorna sker i samarbeta med Urban Tribes.

Förutom de sex löparveckorna med Urban Tribes så arrangera Apollo tillsammans med GöteborgsVarvet sedan fyra år tillbaka ytterligare tre löparresor per år på träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura. Resorna går i november och mars och avslutas alltid med ett Seedningslopp som seedningsgrundande för GöteborgsVarvet.

Totalt erbjuder Apollo 13 träningshotell med ett fast utbud av kvalificerade träningsmöjligheter. Utöver det erbjuds på de olika träningshotellen gästspel under året med olika tema. Just nu finns 21 olika specialveckor att välja bland.

Urban Tribes by Running Sweden fokuserar helhjärtat på träning, och löpning i synnerhet. Urban Tribes levererar träningsklasser till fitnesskedjan SATS, ordnar företagsträning, jobbar med privatpersoner och även en mindre klubbverksamhet. Urban Tribes tränare har varierande bakgrund
där några sprungit sedan barnsben och härstammar från friidrottslandslaget, medan andra inte funnit löpningen förrän betydligt senare i livet.