Etikettarkiv: Apollo

Det har hänt mycket sedan Apollos första plan lyfte mot Aten i april 1986

Med anledning av 30 års firande så kommer Apollo under de första ”jubileumsdagarna” att ha erbjudanden som speglar det breda utbud av resor från grekiska charterpärlor, magiska Dubai till flexibla storstadspaket med reguljärflyg.

Apollo har idag ett brett utbud av resor med allt från klassiska charterupplevelser till nya spännande flexibla produkter där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta. Apollos träningsprodukt Apollo Sports har snabbt har vuxit och är idag störst i Sverige på arrangerade träningsresor. Förr var urvalet av charterresmålen för svenskar främst kopplat till europeiska destinationer och medelhavsländer som Grekland och Spanien, Thailand och andra långväga exotiska resmål var paradis utom räckhåll för de flesta. Att åka på charter är mysigt och ett enkelt sätt att resa, i alla fall om man ska tro chartermannen. Det verkar också bli populärare.

– Idag ser allting väldigt annorlunda ut, utbudet av fantastiska och intressanta resmål som våra resenärer efterfrågar finns nu presenterade i Apollos program, det har varit en enastående resa, säger Apollos Sverigechef Peter Browall.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer och de arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor.

Apollo lanserar en större contentsatsning som tar avstamp i den Grekiska övärlden

Under hösten har Tillsammans Sthlm och Apollo producerat en större mängd rörligt och stillbilds-content för såväl egna kanaler som sociala medier. Bakgrunden till denna stora satsning är att Apollo vill stärka sin närvaro digitalt och parallellt befästa sin position som specialist på Greklandsresor genom att visa upp såväl resmål som miljöer på ett genuint sätt.

Apollo som firar 30-årsjubileum nästa år, började sin verksamhet som Greklandsspecialister men är idag Nordens tredje största researrangör med ett brett utbud av resor och tilläggsprodukter. Vid sidan om det nya kommunikationskonceptet kommer man framöver att lägga mycket kraft på contentsidan. Mer om charterresor finns hos chartertankar.se. Information och tips om charterresor till hela världen.

– Vi vill skapa en plattform av kanaloberoende lättillgängligt innehåll som snabbt kan bredda vår närvaro samtidigt som våra produkter presenteras på ett sätt som rimmar med vårt kommunikationskoncept ”Charter på riktigt”, säger Eva Lundström, nordisk marknadschef på Apollo.

– Vi håller på att ta vårt arbete kring innehåll till helt nya nivåer. Dels ur ett storytellingperspektiv, dels produktionstekniskt där vi satsar stort på att hitta nya och oväntade sätt att visa våra resmål, säger Eva Lundström.

Kollo i solen med Apollo

Youth Sports CampPå Youth Sports Camp får deltagarna chansen att prova på en mängd olika sporter och träffa nya kompisar.En härlig resa till sol och värme och en fantastisk möjlighet till en aktiv start på sommaren tillsammans med professionella ledare och tränare.

Träningslägret vänder sig till alla mellan 13 och 16 år, som under en eller två veckor 16/6-30/6 får chansen att prova olika sporter och träffa nya kompisar. Träningen presenteras av Playitas engelsktalande tränare och Apollos utbildade sportpersonal. Efter den traditionella solhälsningen följer ett fullspäckat program med inslag som morgonyoga, bootcamp på stranden, basket, simning och löpning. Deltagarna får också chansen att ägna sig åt rolig och varierande gruppträning.

Veckoprogrammet är skräddarsytt för ungdomar och passen leds av välutbildade, specialrekryterade tränare. Daglig simträning med möjlighet att lära sig crawla erbjuds också eftersom det är extra viktigt att ungdomarna känner sig trygga i vattnet. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller känner sig bekväm i sin idrott, alla kommer att utmanas på ett roligt sätt.

Löparresor med Urban Tribes

Urban TribesApollo – Sveriges största arrangör av träningsresor – breddar utbudet av resor med fokus på träning och hälsa. Den stora löpartrenden avspeglas även i utbudet att specialveckor för träning som Apollo arrangerar. Senaste nytt är att Apollo arrangerar löparresor med löparproffsen Urban Tribes

Löparboomen fortsätter, fler springer lopp och loppen blir allt fler. I veckan t ex är det dags folkfesten GöteborgsVarvet med tusentals löpare. Många av deltagarna har laddat för loppet genom att åka på en löparresa. Nu breddar Apollo utbudet av resor med löpning som tema ytterligare. Totalt läggs sex löparresor till programmet. Resorna sker i samarbeta med Urban Tribes.

Förutom de sex löparveckorna med Urban Tribes så arrangera Apollo tillsammans med GöteborgsVarvet sedan fyra år tillbaka ytterligare tre löparresor per år på träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura. Resorna går i november och mars och avslutas alltid med ett Seedningslopp som seedningsgrundande för GöteborgsVarvet.

Totalt erbjuder Apollo 13 träningshotell med ett fast utbud av kvalificerade träningsmöjligheter. Utöver det erbjuds på de olika träningshotellen gästspel under året med olika tema. Just nu finns 21 olika specialveckor att välja bland.

Urban Tribes by Running Sweden fokuserar helhjärtat på träning, och löpning i synnerhet. Urban Tribes levererar träningsklasser till fitnesskedjan SATS, ordnar företagsträning, jobbar med privatpersoner och även en mindre klubbverksamhet. Urban Tribes tränare har varierande bakgrund
där några sprungit sedan barnsben och härstammar från friidrottslandslaget, medan andra inte funnit löpningen förrän betydligt senare i livet.