Kollo i solen med Apollo

Youth Sports CampPå Youth Sports Camp får deltagarna chansen att prova på en mängd olika sporter och träffa nya kompisar.En härlig resa till sol och värme och en fantastisk möjlighet till en aktiv start på sommaren tillsammans med professionella ledare och tränare.

Träningslägret vänder sig till alla mellan 13 och 16 år, som under en eller två veckor 16/6-30/6 får chansen att prova olika sporter och träffa nya kompisar. Träningen presenteras av Playitas engelsktalande tränare och Apollos utbildade sportpersonal. Efter den traditionella solhälsningen följer ett fullspäckat program med inslag som morgonyoga, bootcamp på stranden, basket, simning och löpning. Deltagarna får också chansen att ägna sig åt rolig och varierande gruppträning.

Veckoprogrammet är skräddarsytt för ungdomar och passen leds av välutbildade, specialrekryterade tränare. Daglig simträning med möjlighet att lära sig crawla erbjuds också eftersom det är extra viktigt att ungdomarna känner sig trygga i vattnet. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller känner sig bekväm i sin idrott, alla kommer att utmanas på ett roligt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.