Etikettarkiv: Ayia Napa

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Ayia Napa SuitesVings hotell för vuxna på Cypern, Sunprime Ayia Napa Suites, har ett gästbetyg på 5,0, som bygger på knappt 1 900 gästers helhetsupplevelse av hotellet. Maxbetyget är 5.

Sunprime Ayia Napa Suites rankas också som nummer ett av alla hotell i Ayia Napa på Tripadvisor. Och har också fått utmärkelsen Travellers Chocie 2014 i kategorierna populäraste hotell och romantik bland hotell på Cypern. Förra sommaren fick hotellet även en utmärkelse för att vara ett av de 10 bästa hotellen av Vings gäster under sommarsäsongen 2013.

Rummen är modernt designade och vissa har dessutom Swim Out, direktaccess till poolen från rummets terrass. Eftersom hotellägaren driver flera av Ayia Napas bästa restauranger är maten på Sunprime Ayia Napa Suites mycket vällagad. För den som vill träna finns både yoga och gruppträningspass i samarbete med SATS, och det finns spa med en mängd olika behandlingar. För den som flyger med Thomas Cook Airlines Scandinavia är det direkttransfer till hotellet och man kan checka in till flyget redan på hotellet inför hemresan.