Etikettarkiv: Ving

Fotbollspaket till Premier League

Vings populära fotbollspaket har hittills visat sig vara mycket eftertraktade. Sedan fotbollsresorna presenterades förra sommaren på Ving.se har många biljetter till de största klubbarnas hemmamatcher sålt slut. Detta är en trend som troligtvis kommer att hålla i sig, då intresset för fotboll och cityresor fortfarande är stort. I år blir det dessutom extra intressant då flera av lagen har nya tränare, särskilt för fjolårets vinnare Manchester United som ska försvara titeln tillsammans med den nya tränaren David Moyes.

De fotbollspaket som Ving säljer gäller hemmamatcher med utvalda lag i Premier League, bland annat de stora klubbarna Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea och Tottenham. I paketen ingår två eller tre nätter på ett tre – eller fyrstjärnigt hotell med centralt läge, samt matchbiljett.

Fjolårets populäraste lag enligt Vings resenärer:

  • Liverpool
  • Manchester United
  • Chelsea
  • Tottenham

Frukost och matchbiljett ingår I samtliga fotbollspaket. Flygresa t & r tillkommer.

Spansk fotboll i Barcelona och Madrid

FotbollsresorVings fotbollsresor till engelska Premier League-matcherna har blivit en succé. Lagom till hösten utökar därför Ving utbudet och kommer nu även att kunna erbjuda hängivna fotbollsfantaster paketerade resor till La Liga och FC Barcelonas och Real Madrids hemmamatcher.

För cirka ett år sedan började Ving erbjuda fotbollsresor till engelska ligan, Premier League. De paketerade resorna, som inkluderar både hotellnätter och matchbiljetter, har varit mycket populära. För att möta efterfrågan från fotbollssugna resenärer släpper Ving nu även upp resor till den spanska ligans matcher i Barcelona och Madrid.

Vings fotbollsresor till FC Barcelonas hemmamatcher finns redan nu bokningsbara på Ving.se och fotbollspaketen till Real Madrids matcher kommer inom kort upp till försäljning. Den första match som Ving erbjuder med FC Barcelona på Camp Nou äger rum den 15 september 2013 med Sevilla som motståndarlag. Ving kommer sedan att erbjuda utvalda matcher i både Barcelona och Madrid under hela höst-och vintersäsongen samt nästa vår.

I fotbollspaketen ingår sittplats på arenorna Camp Nou och Estadio Santiago Bernabéu samt två eller tre nätter på hotell inklusive frukost i Barcelona eller Madrid. Resan kan även utökas med ytterligare övernattningar vid önskemål. Flyg till Barcelona och Madrid bokas separat.

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Ayia Napa SuitesVings hotell för vuxna på Cypern, Sunprime Ayia Napa Suites, har ett gästbetyg på 5,0, som bygger på knappt 1 900 gästers helhetsupplevelse av hotellet. Maxbetyget är 5.

Sunprime Ayia Napa Suites rankas också som nummer ett av alla hotell i Ayia Napa på Tripadvisor. Och har också fått utmärkelsen Travellers Chocie 2014 i kategorierna populäraste hotell och romantik bland hotell på Cypern. Förra sommaren fick hotellet även en utmärkelse för att vara ett av de 10 bästa hotellen av Vings gäster under sommarsäsongen 2013.

Rummen är modernt designade och vissa har dessutom Swim Out, direktaccess till poolen från rummets terrass. Eftersom hotellägaren driver flera av Ayia Napas bästa restauranger är maten på Sunprime Ayia Napa Suites mycket vällagad. För den som vill träna finns både yoga och gruppträningspass i samarbete med SATS, och det finns spa med en mängd olika behandlingar. För den som flyger med Thomas Cook Airlines Scandinavia är det direkttransfer till hotellet och man kan checka in till flyget redan på hotellet inför hemresan.

21 nya resmål från Karlstad Airport med Vingresor

Den 26 maj öppnade det brittiska flygbolaget BMI (British Midland International) i samarbete med Lufthansa en ny linje mellan Karlstad och Frankfurt. Tack vare denna linje får nu värmlänningarna tillgång till en rad nya destinationer via Frankfurts flygplats, och i samband med detta lanserar nu Ving reguljärflygpaket till 21 resmål med avgångar från Karlstad.

Bland Vings resmål med avgångar från Karlstad finns några av de största europeiska storstäderna såsom Barcelona, Paris och Rom, men även sol- och badresmål som Malta och Sorrento (Neapel) och mer fjärran destinationer såsom Thailand (Bangkok).

Flygningarna går med det brittiska bolaget BMI från Karlstad till Frankfurt Airport sex gånger i veckan, och därifrån vidare med Lufthansa ut till de olika resmålen.