Battle of Malta kommer tillbaka i november

Battle of MaltaFjolårets succé av Battle of Malta lyfte upp turneringen till ännu ett rekord i pokervärlden. Turneringen är officiellt den största som har arrangerats på Malta, men inte nog med det är Battle of Malta också en av Europas största och snabbast växande pokerturneringar.

Förra året uppgick deltagarantalet till 888 spelare men i år siktar man på nya höjder där man räknar med 1400 pokerspelare från hela Europa och världen.

I samband med årets upplaga har den garanterade prispotten som låg på € 200 000 höjts till hela € 500 000. Det här året introduceras även Battle of Maltas egen Grandmaster Highroller-turnering. Precis som tidigare kommer buy-in ligga på endast 550 €, även den här gången.

Under de senaste två åren har turneringen dragit till sig många kända pokerprofiler. Några av dessa är Dan “Jungleman” Cates, Sam Holden, Andreas Høivold, Luca Moschitta, Naoya Kihara, Sofia ”welllbet” Lövgren och Lauri Pesonen. Självklart får vi inte glömma den välbekanta Kara Scott som har stått som programvärd för de senaste två BOM-turneringarna.

I fjol fick Battle of Malta även besök av den finska stunt-gruppen ”The Dudesons”och porrstjärnan Puma Swede.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.