Kategoriarkiv: Hotell

Boka hotell

Nobis har i dagarna träffat avtal rörande driften av ett nytt hotell i Köpenhamn

Hotellet öppnar under senvåren 2017 och kommer att innehålla 80 rum, SPA och en restaurang av hög internationell standard. Fastigheten som byggdes år 1903 är ritad av arkitekten Martin Borch och har bl.a haft Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som en av många prominenta hyresgäster.

Niels Brocks Gade 1 är en mycket vacker fastighet i Köpenhamn som vi nu får möjlighet att utveckla till ett hotell. Vi fortsätter satsningen på Nobis gruppens hotellexpansion och detta är ett ypperligt läge för oss att göra vår första utlandsetablering” säger Alessandro Catenacci, huvudägare och koncernchef Nobis AB.

Hotellet kommer ha sin verksamhet på adressen Niels Brocks Gade 1, beläget i centrala Köpenhamn. Byggnaden ligger granne med Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli, Köpenhamns centralstation samt Rådhusplatsen.

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Ayia Napa SuitesVings hotell för vuxna på Cypern, Sunprime Ayia Napa Suites, har ett gästbetyg på 5,0, som bygger på knappt 1 900 gästers helhetsupplevelse av hotellet. Maxbetyget är 5.

Sunprime Ayia Napa Suites rankas också som nummer ett av alla hotell i Ayia Napa på Tripadvisor. Och har också fått utmärkelsen Travellers Chocie 2014 i kategorierna populäraste hotell och romantik bland hotell på Cypern. Förra sommaren fick hotellet även en utmärkelse för att vara ett av de 10 bästa hotellen av Vings gäster under sommarsäsongen 2013.

Rummen är modernt designade och vissa har dessutom Swim Out, direktaccess till poolen från rummets terrass. Eftersom hotellägaren driver flera av Ayia Napas bästa restauranger är maten på Sunprime Ayia Napa Suites mycket vällagad. För den som vill träna finns både yoga och gruppträningspass i samarbete med SATS, och det finns spa med en mängd olika behandlingar. För den som flyger med Thomas Cook Airlines Scandinavia är det direkttransfer till hotellet och man kan checka in till flyget redan på hotellet inför hemresan.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda AirportClarion Hotel Arlanda Airport blev en vinnare i TripAdvisor Travellers’ Choice 2014 i kategorin: Hotell med utmärkt service i Sverige. Utmärkelsen Travellers’ Choice baseras på miljoner omdömen och åsikter från TripAdvisor-resenärer.

– Sängar och konferenslokaler har många hotell men förmågan att ge personlig och passionerad service till varje enskild gäst är det som skall skilja oss från mängden. Jag är otroligt stolt över det erkännande en placering på denna listan ger våra medarbetare som dagligen på ett engagerat sätt ger av sig själva för att ta hand om våra gäster på absolut bästa sätt, säger Henrik Berghult, VD för Clarion Hotel Arlanda Airport.

På Clarion Hotel Arlanda Airport´s sida på TripAdvisor skriver resenärer; ”Bästa flygplatshotellet”, ”Utmärkt konferenshotell” och ”Smidigt och lyxigt”. Hotellet är rankad som nummer 1 av 6 hotell på Arlanda och är nu ett av Sveriges bästa hotell på service.

Krägga Herrgård

Krägga Herrgård

På Krägga Herrgård, norr om Stockholm, går man emot strömmen. Då de flesta mötesanläggningar väljer att stänga ner under sommaren öppnar man istället upp och utökar sitt utbud för såväl romantiska par som för barnfamiljer på dagsutflykt. Här erbjuder man bland annat sommarluncher i det gröna, strandpromenad med picknick-korgar, romantiska middagar i Lusthuset, glassvagn, bad, sommaraktiviteter, iskalla drycker på solterrassen och grillkvällar med musikunderhållning. Ett sommarparadis för livsnjutare i alla åldrar.

Krägga Herrgård är en förtrollande vackert belägen mötesplats vid Mälarens strand, endast 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Herrgården är omgiven av 100 hektar grönskande mark där rådjur, älg, fasan, räv och hare springer vilt. Här träffas man för stilfulla möten, romantiska weekends, oförglömliga bröllop och fantastiska fester. Och under sommaren utökar man nu utbudet för att ge fler gäster tillfälle att uppleva den sköna sommarstämningen på herrgården.

På helgerna ändrar herrgården skepnad. Då är det romantik i luften och speciella weekendpaket har tagits fram för att erbjuda något alldeles extra för de som önskar njuta av tid med varandra, total avkoppling, av lugnet och av högklassig mat. Kärleksfullt, ömt och varmt.

Billigaste hotellen i Sverige

HotellFlygbiljetten bokad men ingenstans att bo? Hur hittar man ett hotell att boka utan att bli ruinerad, ja, det kan man fråga sig och det finns många platser att leta efter hotell och boende i över hela världen.

Det finns dock hjälp via sajter som hjälper en att hitta och jämföra hotellrum bland hotelljättar och privata lokala hotell. Hos billigahotellpriser.se kan du jämföra priser på hotellkedjor i Sverige innan du bokar din resa. Listar de billigaste svenska hotellen, erbjudanden, paket, hotellrum, pris mm. Hitta och boka i Sverige för konferens, semester, aktiviteter, övernattning, bad, boende, bröllop, logi, weekend, övernattning etc. Billiga hotellrum i alla stora städer, nära till flyg och flygplatser och turistmål. Hitta de billigaste hotellen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Lund mfl svenska städer. När du vill bo billigt i Sverige så har du nog hittat rätt. De har bra priser och listar många olika hotelltyper.

Den tjänst är ännu fokuserad på Sverige men de har planer att utveckla sitt koncept och även ta med hotell från andra länder samt att underlätta sökandet efter hotell vis stora turistresemål. Det är bra för oss konsumenter och resenärer att utbudet av tjänster som letar bra priser blir fler. Bra priser men inte att de drar ner på kvalitén på produkterna och hotellen. Det är bara att testa och se på utbudet som erbjuds.