Etikettarkiv: Billiga hyrbilar

Råd och tips när du letar efter en hyrbil i Italien

Går du och planerar att besöka Italien och är på G för att hyra en bil och köra runt och njuta av Italiens vackra landskap, mysiga städer och intressanta byar. Online finns många sidor att söka och att välja mellan. Att jämföra priser och villkor är inte det lättaste. Det är dock prisvärt att hyra bil i Italien.

Att hyra en bil i Italien skiljer sig inte mycket från att hyra i Sverige, Finland, Spanien eller något annat EU land. Under vintern bör man ha i åtanke att italienska hyrbilar ofta kan sakna vinterdäck, även vid städer i norr nära Alperna. Större vägar i Italien har vägavgifter. När du kör på vägen blir du registrerad. Ju längre du kör på vägen desto mer kostar det.

I Italien måste man alltid köra om till vänster. Att köra om på högersida är endast tillåtet om bilen framför blinkar för en vänstersväng. Det är förbjudet att köra och samtidigt använda telefon. För att få hyra en bil i Italien måste man vara min 18 år och ha haft körkort i minst ett år. Förare som är under 25 år kan få betala en extra peng.

I Italien är det obligatoriskt att ha reflexväst i hyrbilen. Reflexvästen skall sättas på om du stannar vid vägkanten. Förare och passagerare som sitter i fram- och baksätet måste alltid ha bilbälte. Barn under 12 år får inte sitta i framsätet om de inte har en anpassad barnstol. På vägar med minst fyra filer samt på motorvägar måste alla fordon ha på halvljus. Motorcyklar, mopeder och skotrar skall alltid ha på halvljus oavsett hur många filer vägen har.

Att hyra bil är enkelt men det kan vara ganska mycket trafik och svårt att hitta parkeringsplatser i de större städerna. Om du ska boka en bil så jämför först hos någon som kan hyrbilar i Italien som t.ex. hyrabilitalien.se, de har specialiserat sig på hitta bilar i Italien. Det finns många lokala hyrbilsbolag och är man ute i god tid kan man hitta mycket bra hyrpriser på hyrbilar. Boka i god tid så slipper du strul. Bäst är att boka bilen på flygplats, då kan man hämta den direkt vid ankomst.

Sajten biluthyrning.nu erbjuder hyrbilar över hela världen

Här kan du jämföra biluthyrning till bra och låga priser över hela världen. Letar hyrpriser från drygt 1300 uthyrningsbolag på över 30000 resmål i ca 175 olika länder samt städer. Jämför priser från biluthyrningar som Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Fox, National, Payless, Sixt, Thrifty, Advantage och Hertz.

Vill du hitta en billig biluthyrning har du kommit rätt. När du hyr bil via oss väntar inga otrevliga överraskningar när du ska hämta ut din hyrbil. Alla priser är inkl fri körsträcka / fria mil och obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Hyr en bil i Spanien för att spela golf i Malaga eller gå på museum i Madrid. Det finns massor att göra i Spanien på din semester och med en bil kan man enkelt ta sig mellan resmålen. Spanien är ett vackert land att fira semester i och kan varmt rekommenderas. Stora städer och vackra små byar på landsbygden där det finns många sevärdheter att beskåda. Hitta billiga hyrbilar i Italien och handla i Rom eller för en vinsemester i Toscana. Italien är som resmål ett väldigt bra val, från skidåkning i Alperna, vinprovning på vingårdar till bad sol vid Rivieran. Att köra bil i Italien är enkelt även om trafiken kan vara lite hektisk ibland. Biluthyrning.nu hittar snabbt hyrbilen för din resa. Det går också få tillval som bältesstol, barnstol, babystol, vinterdäck, takräcke, skidhållare och snökedjor.

Sajten jämför och letar den billigaste hyrbilen hos alla företag som tex Advantage, Enterprise, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Fox, National, Payless, Sixt, Thrifty, Goldcar, Avis, Eurorent och Hertz. Du kan hyra en hel månad, vecka, weekend eller precis de antal dagar du önskar. I deras hyrbilspriser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter, avgifter, kilometeravgift, tredjepartsförsäkring, stöldförsäkring, flygplatstillägg, placeringsavgift och haverihjälpavgift.

Om du är ute efter att hyra en bil just nu kan du besöka sajten biluthyrning.nu direkt. Sajten är uppe och redo för beställningar. Det går fort att söka och du får erbjudanden från många bolag.

Detta inlägg har uppdaterats 2015-09-25 med uppdaterade länkar och information.