Etikettarkiv: Manchester United Soccer Schools

Manchester United Soccer Schools

Manchester United Soccer SchoolsDHL Express, världens ledande leverantör av internationella expressleveranser, erbjuder i samarbete med organisationen Maskrosbarn ungdomar från Johan Skytteskolan i Stockholm möjligheten att få träna fotboll med utbildade tränare från Manchester United Soccer Schools. Som officiell logistikpartner till det engelska fotbollslaget levererar DHL Express Manchester United Soccer Schools (MUSS) till Stockholm den 5 juni och ger då ungdomar chansen att få lära sig träna fotboll på Manchester Uniteds sätt tillsammans med MUSS:s kvalificerade tränare.

I samband med denna dag har DHL Express valt att samarbeta med organisationen Maskrosbarn för att tillsammans med dem kunna erbjuda ungdomar denna unika möjlighet och samtidigt öka medvetenheten om organisationen bland unga. Maskrosbarn är en ideell organisation som stödjer ungdomar från hela Sverige som har föräldrar som missbrukar eller har en psykisk sjukdom. De gör detta bland annat genom läger, olika former av stöd och föreläsningar. Organisationen grundades av Therése Eriksson och Denise Madsen år 2005 och genom deras kontaktnät får nu ungdomar från Johan Skytteskolan träna fotboll den 5 juni tillsammans med två tränare från Manchester United.

De två fotbollstränarna från Manchester United Soccer Schools kommer under denna dag träna ungdomarna med hjälp av den senaste tekniken och metoden inom fotbollsträning, i kombination med de värderingar och tankesätt som varit det engelska fotbollslagets nyckel till framgång i utvecklingen av ungdomar ända sedan 1950-talet. Tränarna kommer att uppmuntra spelarna att hantera de utmaningar som fotbollen kan uppvisa genom att ha en positiv attityd, stark lagmoral samt personlig beslutsamhet, vilket kan hjälpa spelare att lyckas även utanför fotbollsplanen.