Braun mixerstav

Ny mixerstav med purétillbehör från Braun

Braun mixerstavNu lanserar Braun sin mest mångsidiga stavmixer någonsin – Multiquick MQ5007. Den blandar, mixar och skär i ett rasande tempo. Dessutom har den ett mycket praktiskt purétillbehör. Med purétillbehöret kan du snabbt och enkelt själv tillaga dina puréer, mos, soppor, barnmat och såser.

I Multiquick 5-serien ingår ytterligare två varianter av stavmixrar. Med MQ5137 medföljer utöver purétillbehöret även ett hacktillbehör som på några sekunder hackar kött, hårdost, nötter, örter och rotfrukter. Med MQ5177 medföljer också en matberedare och ett speciellt skärblad som skivar potatis och andra rotfrukter till pommes frites-form.

Den kraftfulla mixerstaven på 750 Watt har ett ergonomiskt handtag och går att få i färgerna vitt och grått. Mixerstaven har 21 olika hastighetsnivåer och ett variabelt styrhjul som gör det möjligt att justera hastigheten med bara en hand. Med mixerstavens turboknapp kan man finjustera resultatet jämt. Med stavmixern medföljer en 0,75 liters blandkanna, purétillbehör och ballongvisp. Alla skärblad är i rostfritt stål och tål maskindisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.