Tel Aviv

Nytt resmål hos Ving, Tel Aviv

Tel AvivVing fortsätter sin satsning på nya spännande resmål. Den trendiga och moderna staden Tel Aviv i Israel är det senaste tillskottet. Få städer har så mycket att erbjuda på en sådan liten yta som Tel Aviv och resmålet lockar med allt från förstklassiga restauranger, läckra hotell, strandliv, shopping och en dynamisk atmosfär. Till Tel Aviv kan man resa med Vings reguljärflygspaket året runt.

I Tel Aviv kan Ving erbjuda ett varierat hotellutbud, från läckra boutique-hotell till familjeboenden. Hotellen är belägna centralt med närhet till både strand, shopping och restaurangstråk. Få hotell har pool, men kan däremot erbjuda läckra takterrasser.

På nära avstånd från Tel Aviv ligger även flera spännande utflyktsmål. Det historiska Jaffa ligger på gångavstånd från Tel Aviv, och på bara någon timme kan man ta sig till Jerusalem med Klippmoskén, Klagomuren, Getsemanes trädgårdar och mycket annat. Lite längre bort ligger både klippfästningen Masada och Döda Havet för den som vill utforska omgivningarna.

Till Tel Aviv kan man resa med Ving på flexibla reslängder året runt med avresa flera dagar i veckan från Arlanda, Stockholm och Kastrup, Köpenhamn. Ving flyger direkt till resmålet med SAS och Norwegian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.