Spectre

Den nya Bondfilmen Spectre är en veritabel succé

Med närmare 300 bokade företagsvisningar av filmen ser SF Bio Konferens & Event ut att slå försäljningsrekord under hösten. SF Bio Konferens & Event är specialister på denna mötesform och genomför cirka 1 500 filmevent per år över hela Sverige. Trots det stora intresset finns fortfarande ledig kapacitet för företagsvisningar under hösten.

– Under en företagsvisning bjuder ett företag eller en organisation sina kunder eller medarbetare på en biofilm i egen salong. Filmen kan bokas både före och efter det att den haft premiär. Det är ett unikt koncept och ett av marknadens absolut bästa event, säger Patrik Dyrendahl, på SF Bio Konferens & Event. Eventet är enkelt att genomföra och attraktivt för deltagarna. Många företag tar tillfället i akt att ha en kort dragning innan filmen för att kommunicera ett budskap i syfte att aktivera målgruppen efter visningen.

I Spectre återvänder Daniel Craig för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i den 24e Bondfilmen i ordningen. Läs mer om nyheter inom film och bio på filmtankar.se. Det händer en del i film sverige så det gäller att hänga med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.