Czech Airlines 2016

Det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines är tillbaka för att trafikera sträckan Växjö-Prag.

Med start den 7 juli – 28 augusti 2016 kommer det tjeckiska flygbolaget Czech Airlines tillbaka för att trafikera sträckan Växjö-Prag.  Czech Airlines tillhör den globala flygbolagsalliansen SkyTeam där även KLM ingår. Flygningen utförs av flygplanstypen ATR , vilket ger plats för upp till 65 passagerare.

– Vi är glada över att åter kunna erbjuda förra sommarens succé med resor direkt till Prag från Växjö och Linköping. Att vi även kunnat förbättra tidtabellen till torsdagar och söndagar, vilket ger möjlighet för långweekend i vackra och kulturella Prag är av stor glädje. Den nya tidtabellen ökar även möjligheter för vidare kommunikation till någon av våra andra destinationer i vårt nätverk. Jitka Hemmerová, Marketing Manager på Czech Airlines.

Växjö Småland Airport kommer att fortsätta sitt goda samarbete med Linköping City Airport och planet kommer att gå i en slinga Prag-Växjö-Linköping-Prag. I och med medlemskapet i alliansen SkyTeam går det även att boka genomgående biljetter från Växjö via Prag och vidare ut i världen. Enligt alltomflygresor.nu har det tidigare varit en populär linje att flyga.

– Det är fantastiskt kul att vi får tillbaka Prag sommaren 2016. Att avresedagarna blir torsdagar och söndagar ger utmärkta chanser för en weekend för den som önskar, mycket uppskattat! Vi hoppas att våra resenärer uppskattar och nyttjar möjligheten att flyga direkt från sin lokala flygplats!” säger Ulf Axelsson VD Växjö Småland Airport.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.