Zmarta

Zmarta låter bankerna tävla

ZmartaZmarta är en ny finansiell tjänst som hjälper dig hitta de bästa alternativen för dina pengar, vare sig det handlar om lån, sparande eller kreditkort. De låter över 20 olika banker och låneinstitut tävla om att ge dig det bästa alternativet, så att du kan välja det som passar dina behov bäst. Det är lika enkelt som det är kostnadsfritt.

I samband med kampanjen lanserar Zmarta sitt första av många ”Zmartaindex”. Indexen syftar till att visa på andra tillfällen i livet då man tjänar på att göra smarta val. Först ut är Zmartas snö-index som visar vilken populär skidort som ger svenskarna mest snö för pengarna. Indexet beräknar pris per centimeter snö på tio populära skidorter runt om i världen genom att ställa kostnaden för exempelvis liftkort, afterski och skidhyra mot hur mycket snö orten har. Indexet syftar inte endast till att visa på vad som är billigast eller dyrast, utan snarare till hur du kan göra ett smartare val inför skidsemestern – eftersom alla prioriterar olika är inte det billigaste per automatik det bästa.

– Ja, det blir tydligt att de bästa valen kan göras först när man är medveten om alternativen. Det gäller lika mycket när du ska på skidsemester som när du ska köpa bil eller renovera, säger Mattias Hallgrim, Marknadsdirektör på Zmarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.